januari, 2020

Dit is een terugkerend evenement

14jan19:3022:00Zangcirkel mantra’s en heartsongs Uitgesteld naar latere datumDoelpubliek:Voor iedereenType:Buren voor buren,Doen,WorkshopLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 22:00

Details van het evenement

Zangcirkel mantra’s en heartsongs

Samen zingen werkt!

De inspiratie voor het zingen van mantra’s komt uit India maar ook hier kunnen we er ons voordeel mee doen: het werkt verbindend, maakt je hoofd leeg en brengt vreugde.

Je hoeft niet te kunnen zingen (Indiërs couldn’t care less) en door de herhaling in de eenvoudige teksten ligt de focus niet op het juist zingen maar op het plezier ervan. Vanuit een eenvoudige intentie leggen we de focus op wat ons helpt om in balans te komen, wat ons kracht geeft en blij maakt, voorbij de steeds herhalende gedachten en beslommeringen van alle dag.

Elke mantra maakt een boog van stilte over samenzang tot een vurig feest, om dan weer terug te gaan naar stilte. We zitten in een cirkel op de grond, maar een stoel kan natuurlijk ook.

Probeer het eens uit: wees welkom!

Eric Van der Straeten heeft mantra’s leren zingen in Bali en India, en begeleidt nu al jaren zangcirkels met tal van diverse groepen. Naast de mantra’s passeren er ook heart songs en liederen uit het Amazonewoud waar hij veel inspiratie opdeed.

Uren: 19.30 gaan de deuren open – Zingen van 20.00 tot 22.00

Data: dinsdag 14 januari, 11 februari, 10 maart, 21 april, 26 mei en 9 juni

Prijs: 12,00 euro per avond (drank en soulfood inbegrepen)

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X