Contacteer ons via [email protected] indien je vragen of suggesties hebt. We hebben ook een facebookpagina waar je kan posten en volgen wat er gebeurt. Inschrijven voor de schoolvoorstellingen doe je via deze link (enkel voor scholen).

Verhuur De theatergarage zet graag in op eigen projecten en voorstellingen maar daarnaast is de zaal beschikbaar voor verhuur als het gaat om kleinschalige, rustige en lokale activiteiten. Contacteer ons via [email protected] voor de voorwaarden en de huurtarieven

Vrijwilligers De theatergarage werkt enkel met vrijwilligers. Per voorstelling hebben we nood aan helpende handen voor onthaal, tickets, kassa, bar, artiestencatering. Zeven √† acht mensen per voorstelling. De vrijwilligers bereiden de zaal ook voor en zorgen mee voor de opruim achteraf. Specifiek voor de schoolvoorstellingen (overdag) hebben we nood aan begeleiding en onthaal. Dan is er geen bar en zijn er geen tickets te ontvangen. Verschillende keren per jaar organiseren we ook een klus- en poetsdag. Inschrijven als vrijwilliger kan je door een email te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en GSMnummer. Dan houden we je op de hoogte via mail waar we mensen nodig hebben.

Indien mogelijk, voeg het e-mailadres [email protected] toe aan je contactenlijst. Dan komen onze mails zeker niet in de spam terecht.! Contacteer ons via [email protected] indien je bijkomende vragen hebt.   De Theatergarage vind je in de Bouwhandelstraat 72.