Contacteer ons via info@theatergarage.be indien je vragen of suggesties hebt. We hebben ook een facebookpagina waar je kan posten en volgen wat er gebeurt. Inschrijven voor de schoolvoorstellingen doe je via deze link (enkel voor scholen).

Verhuur De theatergarage zet graag in op eigen projecten en voorstellingen maar daarnaast is de zaal beschikbaar voor verhuur als het gaat om kleinschalige, rustige en lokale activiteiten. Contacteer ons via info@theatergarage.be voor de voorwaarden en de huurtarieven

Vrijwilligers De theatergarage werkt met vrijwilligers. 
Per voorstelling hebben we nood aan helpende handen voor onthaal, tickets, kassa, bar, artiestencatering. Vrijwilligers bereiden de zaal ook voor en zorgen mee voor de opruim achteraf. Specifiek voor de schoolvoorstellingen (overdag) kan je helpen met begeleiding en onthaal. Dan is er geen bar en zijn er geen tickets te ontvangen. Een paar keer per jaar organiseren we ook een klus- en poetsdag. Inschrijven als vrijwilliger kan je door een email te sturen naar info@theatergarage.be met vermelding van je naam en GSMnummer. Dan houden we je op de hoogte via onze maandelijkse vrijwilligersmail wanneer we mensen nodig hebben.
Iedereen is welkom, je werkt samen in een erg toffe sfeer. Elke voorstelling waar je meehelpt kan je ook mee bekijken, en gratis drankjes krijg je er bovenop.