Inschrijven als coöperant en aandelen aankopen kan heel eenvoudig via de webshop van de Theatergarage. Werk je liever klassiek, volg dan onderstaand stappenplan:

1. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Het is belangrijk voor ons om ook je e-mailadres te hebben. Zo kunnen we je over alles op de hoogte houden.

2. Bepaal hoeveel aandelen je wil kopen. Elk aandeel kost 100 euro. Je moet minimaal 1 aandeel kopen; het maximum aandelen is 50 (5.000 euro). Elke aandeelhouder heeft een stem in de aandelhoudersvergadering, ongeacht het aantal aandelen.

3. Schrijf dit bedrag over op de rekening van de Theatergarage cvba: BE57 7350 4569 1735. Als vermelding geef je: aankoop (aantal) aandelen + naam.

4. We brengen je op de hoogte als we je betaling ontvangen hebben en schrijven je in het aandelenregister in, met vermelding van het aantal aandelen.

5. Dat is het! Je ontvangt van ons binnen de week een bewijs van je inschrijving. Als je nog vragen hebt, bekijk dan zeker deze vraag/antwoord pagina. Mocht je nog bijkomende vragen hebben of heb je binnen de week geen bewijs van inschrijving gekregen, aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected]..