februari, 2020

18feb10:0011:00Schoolvoorstelling Mevrouw Ja en Meneer Nee - TsunamiDoelpubliek:Voor scholenType:SchoolvoorstellingLeeftijd:6-8 jaar

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 11:00

Details van het evenement

Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur.
Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje. Mevrouw Ja omarmt het leven. Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja. Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen. Het is donker in haar hoofd. Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken. Zal het hem lukken?

Mevrouw Ja & Meneer Nee is een grappige en ontroerende muziektheatervoorstelling vol levenslust en liedjes, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Pieter van Oudheusden en Inge Bogaerts.

Fleur Hendriks en Joep Conjaerts zijn TSUNAMI. Ooit klasgenoten op kleinkunstacademie Studio Herman Teirlinck en al jarenlang op de planken bij onder andere Radio Oorwoud, Red en Lily, Allez, Chantez! en luxemburg vzw. Nu bundelen ze hun krachten in dit spiksplinternieuwe theatergezelschap: TSUNAMI.

Leeftijd: 5+ / 3e kleuterklas, 1e leerjaar, 2e leerjaar, 3e leerjaar
Originele tekst: Pieter van Oudheusden
Tekst, muziek en spel: Joep Conjaerts & Fleur Hendriks
Beeld: Inge Bogaerts

Met dank aan: Toneelgezelschap luxemburg vzw, Arlette Van Overvelt, Inge Bogaerts, Annette Schalkers, Irina Biscop en Uitgeverij Lannoo.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X