december, 2019

07dec19:3021:00Klassiek gitaarconcert door de gitaarklas van het Brusselse ConservatoriumSelecteer doelpubliek:Voor iedereenSelecteer type:Kijken en luisteren,MuziekSelecteer leeftijd:Volwassene

Time

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Event Details

De klassieke gitaarklas van Antigoni Goni, een meestergitariste van wereldklasse, van het Koninklijke Conservatorium van Brussel brengt een uniek concert in De Theatergarage. Het wordt een boeiende en aparte luisterbeleving met gitaar solo, gitaar en fluit, gitaartrio, gitaar en viool en misschien zelfs andere formaties.

Wat dat ‘klassiek’ zoal inhoudt, mag je zelf komen ontdekken, maar deze componisten staan al zeker op het programma: Leo Brouwer, Paul Hindemith, Federico Mompou, Béla Bartók, Laurent Boutros, Mauro Giuliani, Reinhold Glière en Romain Cadot. De muzikanten komen uit alle hoeken van Europa: West-Vlaanderen, Mechelen, Griekenland, Italië, Oekraïne, Antwerpen … Kortom: jong en oud is welkom. De taal van muziek is universeel.

Pjotr De Mulder is een buurtbewoner en enthousiasmeerde zijn klasgenoten voor dit unieke concert. Maak je klaar voor jong, getalenteerd geweld.

Met: Pjotr De Mulder, Flore Heirbaut, Giorgos Kakitsis, Victor Pevernagie, Ilaria Sanna, Francesca Soazig, Thomas Van Bogaert, Servaes Verbergt

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X