december, 2019

28dec15:0016:30Geert Beullens - Kerstvoorstelling Skroetsj (+5 jaar)Doelpubliek:Voor iedereenType:Familievoorstelling,Kijken en luisteren,TheaterLeeftijd:3-5 jaar,6-8 jaar

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 16:30

Details van het evenement

Geert Beullens bewerkte het wereldbekende kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. Het verhaal van de bekende gierigaard en Kerstmishater Ebenezer Scrooge.

Skroetsj is een kerstvoorstelling met veel kerstbomen, kalkoenen, kinderen die kerstliedjes zingen, klinken die kunnen praten en ook een appelblauwzeegroene giraf.

Ebenezer Skroetsj is een vervelende oude man die geen vrienden heeft en nooit vrolijk of vriendelijk is. Het enige wat hij belangrijk vindt is veel geld verdienen, schatkisten vol met gouden muntstukken, zelfs wanneer het Kerstmis is.
Dan zit hij samen met zijn arme knecht Bob te werken in zijn stoffige, kille kantoortje. Bob zou veel liever thuis bij zijn familie zijn en smullen van een kerstgans, maar dat mag hij niet van Skroetsj want die vindt dat hele kerstgedoe flauw, en vooral tijdverspilling. Maar op kerstavond krijgt Skroetsj onverwacht bezoek van een bende gekke en ja, zelfs soms een beetje griezelige kerstgeesten. Het is de allerlaatste kans voor Skroetsj om zijn leven te beteren en Kerstmis te vieren zoals het hoort…

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X