april, 2022

24apr10:3012:30Zondag ZIGO-dag 1Doelpubliek:Voor iedereenType:Gesprek

Tijd

(Zondag) 10:30 - 12:30

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

“Tot wanneer elke stem even luid en duidelijk gehoord wordt, is zwijgen geen optie. Pas dan kunnen we echt praten.”

Op Zondag, ZIGO-dag kan je al brunchend drie keer komen genieten van een Zwijgen is geen optie, gevolgd door een verdiepende zetelbabbel met de gesprekspartner uit de uitverkoren aflevering. Moderator en facilitator van dienst zijn Lynn Formesyn en Katrien Voorspoels.

24/4: Jaouad Alloul Over hoe elkaar de ruimte laten om onze eigen levens te leiden, de basis is voor ons samenleven. Jaouad zingt, onderneemt, runt een productiehuis dat de wereld van de toekomst in beeld brengt, houdt van mannen en groeide op in een moslimgezin. Kom luisteren naar zijn ode aan de beleefdheid.

22/5: Mystery Guest Omdat alle afleveringen van ZIGO het bekijken waard zijn. Reserveer met blind vertrouwen een kaartje en breng vooral je zin voor dialoog mee.

19/6: Marieke De Maré Over absurditeit, over empathie, over engagement, over (bezield) leven en over de altijd aanwezige dood. Marieke De Maré is kunstenares, in de klassieke zin, maar ook in de kwetsbaarheid. Ze is schrijfster van het prachtige boek ‘Bult’. Omarm Marieke. Het zal je deugd doen.

Prijs per keer: 10 euro, brunch inbegrepen

Voorproeven kan op www.zwijgenisgeenoptie.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X