augustus, 2019

26aug(aug 26)10:0030(aug 30)16:00Uitverkocht!UitgelichtZomerkampje - Casa Blanca - DE VALIES VAN DRIES - 26/8 tot 30/8Doelpubliek:Voor iedereenType:Doen,VakantiekampLeeftijd:6-8 jaar,Lagere school

Tijd

26 (Maandag) 10:00 - 30 (Vrijdag) 16:00

Details van het evenement

Vakantiekamp: podiumplezier op lagere schoolmaat voor kinderen van het 1e en 2e leerjaar.

Ken jij Dries? Hij reist met zijn valies de hele wereld rond. Over elk land weet hij wel iets te vertellen. Hij heeft een oud masker en zingt een Japans lied. Hij is verzot op tango en leert je met plezier bewegen als een slang uit het regenwoud. Zin in een creatief reisje rond de wereld? Maak dan maar snel je valies en reis een weekje mee met Dries.

Deze editie nemen ze kinderen die na de vakantie naar het 1e of 2e leerjaar gaan mee op sleeptouw en dompelen ze hen een week lang onder in de podiumkunsten.

* Mini-mini theater van 10u-16u
* Opvang vooraf : vanaf 8u30
* Opvang achteraf: tot 17u

Als het mooi weer is, trekken we graag met de groep naar het park!

Max. 15 kinderen.

Docent: Sarah Beel

Sinds 2004 slingert het pad van Sarah en Barbara Beel langs culturele centra, erfgoedcellen, festivals, evenementen, musea, bibliotheken, scholen, steden, gemeenten en vooral veel kinderen in Vlaanderen en Brussel.

Ondertussen is Casa Blanca een stevig huis met een pak knowhow betreffende cultuureducatie en ook kunst- en erfgoedbeleving voor 4- tot 12-jarigen. Voor de realisatie van onze projecten werken we samen met een netwerk van creatieve, artistieke en educatieve experten.

 

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X