april, 2022

29apr20:0022:00Zangcirkel mantra’s en heartsongs1Doelpubliek:Voor iedereenType:Buren voor buren,Doen,WorkshopLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 22:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Zangcirkel mantra’s en heartsongs

Samen zingen werkt!

De inspiratie voor het zingen van mantra’s komt uit India maar ook hier kunnen we er ons voordeel mee doen: het werkt verbindend, maakt je hoofd leeg en brengt vreugde.

Je hoeft niet te kunnen zingen (Indiërs couldn’t care less) en door de herhaling van de eenvoudige teksten ligt de focus niet op het juist zingen maar op het plezier van het zingen zelf. Vanuit een eenvoudige intentie leggen we de focus op wat ons helpt om in balans te komen, wat ons kracht geeft en blij maakt, voorbij de steeds herhalende gedachten en beslommeringen van alledag.

Elke mantra maakt een boog van stilte over samenzang tot een vurig feest, om dan weer terug te gaan naar stilte. We zitten in een cirkel op de grond, maar een stoel kan natuurlijk ook.

Probeer het eens uit: wees welkom!

Eric Van der Straeten heeft mantra’s leren zingen in Bali en India. Hij begeleidt al jaren zangcirkels van diverse groepen. Naast de mantra’s passeren er ook heartsongs en liederen uit het Amazonewoud waar hij veel inspiratie opdeed.

Uren: om 19.30 uur gaan de deuren open – Zingen van 20 tot 22 uur

Data: 1 keer per maand op vrijdag 29 april, dinsdag 31 mei en vrijdag 17 juni 2022.

Prijs: 15 euro per avond (drank en soulfood inbegrepen)

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X