november, 2023

24nov19:3021:00Wim Claeys - QueensDoelpubliek:Voor iedereenType:Muziek,Theater

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Hoe gaat het eraan toe onder het dak van een alleenstaande papa met 4 opgroeiende dochters? Eén dak met daaronder vier Queens en één koning? Of is de koning de nar? Een koning op accordeon, een nar in zijn verhalen, een sloef als het erop aankomt. Een vader die probeert te begrijpen, te steunen en te sturen maar door zijn dochters resoluut op zijn plaats wordt gezet. Soms op de troon, meestal ernaast.

Queens is een grappige show vol pogingen om het goed te doen. Gespeeld, gezongen en verteld door Wim Claeys in zijn gekende stijl: joviaal, meeslepend, onnozel en bij wijlen ontroerend.

Over de dagelijkse, grappige maar ook liefdevolle strijd om tieners op te voeden !

Pat Donnez van Berg en Dal op Klara schreef dit: “Wat een performance, een absoluut natuurtalent..Overweldigend. Grappig, ongecomplexeerd, pretentieloos en toch slim. En bij tijd & wijlen ontroerend. Bovendien kan Wim een stukje spelen. Knap geregisseerd. Tranen met tuiten. Van het lachen of het huilen, of allebei. Ei zo na laatste trein gemist. Had het er voor over.Originele en levensechte premisse: nowadays papa met vier opgroeiende dochters. Hoe hij ze tot leven wekt is echt bijzonder. Hilarisch somtijds. En met grote liefde.”

Rudy Tollenaere schreef dit: “In de voorstelling QUEENS toont Wim zich als een volleerd cabaretier en neigt hij zelfs naar een stand up comedian. Ik schat dat er geen dertig seconden voorbijgaan dat er niet gelachen wordt. Een zeer herkenbare voorstelling, die zowel door ouders als hun tienerkinderen zal gesmaakt worden. Het vele lachen belet Wim niet een paar keer een heel gevoelige toon aan te slaan. En ja, hij zingt ook nieuwe en relevante en plezante liedjes, die aansluiten bij zijn verhaal.

Tekst & muziek : Wim Claeys
Regie :  Walter Janssens
Techniek : Alain Ongenaet

www.wimclaeys.be

Tickets

Prijs €12,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totaal €12,00

111 ticket(s) over!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X