januari, 2020

31jan19:3022:00What a wonderful ... TootsDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,MuziekLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Details van het evenement

Vier muzikanten – zielsverwanten delen hun ervaringen, passie voor muziek en enorm respect voor Baron Toots Thielemans zaliger. De lyriek en muzikaliteit die Toots zo typeerde maar ook zijn warme persoonlijkheid, zijn waardering voor en goede raad aan elke muzikant die zijn pad kruiste.

Met een repertorium gepuurd uit de volledige Toots-Legacy zal zelfs de grootste scepticus ontroerd worden. Een muziekreis vol warmte, emotie, virtuositeit en uiteraard ook de guitigheid van de wereldberoemde Marollien.

Filmmuziek – Popfeatures – Jazz en uiteraard de prachtige eigen composities van Toots.

Patrick Deltenre: soulfull gitarist, fijne begeleider en uitstekend solist. Omarmde een tiental jaar geleden de mondharmonica (dan kon hij in de auto oefenen). Heeft alvast de intrinsieke melancholie van dat instrument begrepen.
Eric Melaerts: gitarist met erg veel ervaring zowel in de pop als de jazzwereld. Wil graag de – soms wat vergeten – unieke gitarist die Toots was, in herinnering brengen. En wie geen liedje zingen kan, moet er maar eentje fluiten 😉
Bart De Nolf: Belgisch jazzicoon op de contrabas. Gedurende 20 jaar vaste begeleider van Toots. Heeft natuurlijk prachtige verhalen over de meester en vindt nu ook de tijd rijp om een muzikaal eerbetoon te brengen aan zijn geliefde artiest.
Bruno Castellucci: een befaamde en alom geliefde drummer. 42 jaar bij Toots gespeeld. Zijn palmares is een boek op zich. Toots kon altijd op hem rekenen. Ook Bruno heeft een zak vol mooie en aangrijpende anekdotes.

Met:
Patrick Deltenre – gitaar, mondharmonica
Eric Melaerts – gitaar
Bart De Nolf – contrabas
Bruno Castellucci – drum

Optreden in De zevende dag

Een voorsmaakje

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X