december, 2018

21dec19:3021:30Uitverkocht!Tom Van Dyck HET BEEST IN U (tryout)Type:Kijken en luisteren,TheaterLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:30

Details van het evenement

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus.
Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U

Het Beest in U gaat op 25 januari 2019 in première in de Arenbergschouwburg. In de Theatergarage op vrijdag 21 december geeft hij ons publiek een exclusieve try-out van al zijn materiaal dat hij verzameld heeft.

Bio
Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Credits
Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen
Productie: Toespijs
Coproductie: Arenberg
Ontwerp: Stinus Van Grieken

www.tomvandyck.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X