oktober, 2019

18okt19:3022:00The world book of happiness -Leo BormansDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,LezingLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Details van het evenement

Leo Bormans is schrijver en inspirator en reist de wereld rond als ‘Ambassador of Happiness & Quality of Life’. Dat komt door The World Book of Happiness, zijn internationale bestseller dat o.a. in het Sloveens, Italiaans, Koreaans, Japans, Russisch en Chinees vertaald is. Europees Voorzitter Herman Van Rompuy deed het boek zelfs cadeau aan alle wereldleiders met de vraag ‘geluk en levenskwaliteit’ op de politieke agenda te zetten.

Bormans geeft veel lezingen voor bedrijven en organisaties en hij was te gast in televisieprogramma’s als De Wereld Draait Door, RTL Late Night en Paul Witteman Ontdekt het Geluk. Onlangs werd hij aangesteld tot Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

In de Theatergarage reikt Leo Bormans tips en hulpmiddelen aan om zelf op zoek te gaan naar geluk. Daar kan iedereen mee aan de slag, niet enkel de happy few. Leo is een succesrijk spreker en adviseur van regeringen, managers, universiteiten, welzijnswerkers en organisaties. Overal ligt het accent op de sociale component van geluk, de maakbare samenleving, de kracht van hoop, eigenaarschap en positief denken.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X