mei, 2021

27mei19:3021:00Talk to me in French - Frank Mercelis - Try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,MuziekLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

COVID-19 maatregelen blijven van kracht voor details kan u altijd contact opnemen per email of telefonisch.

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!

In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers (Sukilove, De Kakkewieten,…) verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Aan de hand van eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova en Nederlandstalige smartlappen, verdiept hij zich ook in zijn eigen libido en wakkert hierdoor mogelijks onblusbare brandjes aan.

Deze muziekvertelling, onder begeleiding van Dimitri Leue, is een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvoorstelling die een mens goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom naar Talk To Me In French.

www.frankmercelis.be

Tickets

Prijs €12,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totaal €12,00

Organisator

De Theatergarage[email protected] Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X