juni, 2021

19jun19:3021:00Talk to me in French - Frank Mercelis - Try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,MuziekLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde hij als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was gered.

In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Antoon Offeciers verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Met eigen songs en soms pijnlijke verhalen over seksuele escapades, zijn leven als halve castraat of de stemmetjes in zijn hoofd onderzoekt hij wat zijn ultieme liefdeselixir is.

Dit is een persoonlijke en intieme muziekvertelling die een mens goesting geeft. Kortom: Talk To Me In French kan je huwelijk redden. Klik hier om al een tipje van de sluier op te lichten.

Tekst, zang, gitaar: Frank Mercelis
Toetsen: Antoon Offeciers
Coach: Dimitri Leue
Geluid, licht: Pieter Nys
Foto: Koen Broos

www.frankmercelis.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X