oktober, 2019

04okt19:3021:00Stomkop - BRANDUNG/Jelle Marteel&Philippe AnnaertDoelpubliek:Voor iedereenType:Familievoorstelling,Kijken en luisterenLeeftijd:13-15 jaar,15-18 jaar,Adolescent,Jeugd

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Details van het evenement

PREMIERE

Kwetsbare voorstelling over een jongen die weer tot leven komt.

Zou je wel eens willen weten wat er omgaat in het hoofd van iemand anders? Alle gedachten, verlangens, herinneringen, vraagstukken, filosofische niemendalletjes en dingen waarvan je niet weet waarom je ze weet. Er spookt zoveel in ons hoofd en er komt maar zo weinig van naar buiten.

Soms komt er zelfs niets meer naar buiten zoals bij Victor. Na een diepe coma komt hij terug tot leven. Hij is zich bewust van alles rondom hem maar hij kan het niet laten weten. Zijn springlevende geest zit gevangen in een levenloos lichaam. Het stemmetje in het hoofd van Victor is de enige gids op weg naar verbinding met de buitenwereld.

Stomkop is de nieuwe theaterproductie van BRANDUNG geïnspireerd op het leven van Martin Pistorius. Als twaalfjarige kreeg Martin te maken met het locked-in syndroom. De voorstelling zoomt in op het belang van communicatie om te uiten wie je bent en wat je wil. Over hoe je buitenkant soms niets zegt over jouw binnenkant.

Tekst en spel: Jelle Marteel & Philippe Annaert
Spelcoaching: Lukas Smolders
Vormgeving & kostuum: Jana Roos
Techniek: Ole Ceenaeme
Productie: Celine Vanhoutte

Met de steun van Stad Oostende, Vlaamse Gemeenschap en De Theatergarage

www.brandung.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X