maart, 2022

26mrt19:3021:00Solo en zonder veel cinema - Jan De SmetDoelpubliek:Voor iedereenType:Muziek

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

In de loop van zijn – nu al ruim veertig jaar durende – muzikantenbestaan heeft zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber ,vinylcollectioneur en multi-instrumentalist Jan De Smet een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter opgeborgen in zorgvuldig geklasseerde mappen.
Omdat Jan De Smet een muzikale omnivoor is, zijn bijna alle denkbare muziekstijlen hierin vertegenwoordigd. Na het mooie einde van De Nieuwe Snaar is een onweerstaanbare drang er de oorzaak van dat dit repertorium ook publiek wordt gemaakt. Zichzelf begeleidend op een zestal verschillende instrumenten ( wees gerust, nooit allemaal tegelijk….) zal Jan De Smet zich in Solo en zonder veel Cinema overleveren aan het repertorium dat zich die dag aandient en dat is eigen (soms zeer onbekend) werk maar ook zorgvuldig uitgekozen liedjes van gewaardeerde collega’s die hem hebben beïnvloed (Drs.P / Wannes Van De velde / Bob Dylan / Georges Brassens, …), dit alles aangenaam gesausd met allerhande grappige anekdotes en hier en daar een vreemd instrument.
Het repertorium zelf is (soms) meertalig en kan ook bindtekstgewijs aangepast worden aan de noden, interesses en wensen van het aanwezige publiek. De interactie met het aanwezige publiek kan door middel van verzoeknummers, een vragenronde of zelfs een sporadisch duet met iemand van de aanwezigen voor alle partijen zeer inspirerend werken!

Met: Jan De Smet

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X