december, 2022

06dec11:0012:00Schoolvoorstelling Hippoliet - Cie SelderieDoelpubliek:Voor scholenType:Kijken en luisteren,TheaterLeerjaar:1e kleuterklas,2e kleuterklas,3e kleuterklas

Tijd

(Dinsdag) 11:00 - 12:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Muzikale kleutervoorstelling met live muziek

Komt dat zien! Komt dat zien!

De beroemde uitvinder Hippoliet heeft weer iets nieuws uitgevonden! Vriendinnen Leen en Lies zijn druk in de weer voor het spektakel van het jaar! Maar…wat doet dat groot, houten blok daar? En waar blijft Hippoliet?

Wanneer Leen, de nieuwsgierige durver, haar paniekerige vriendin Lies overtuigt om te kijken of er niks achter, naast of in dat houten blok zit, ontdekken ze een symfonie aan klanken. Voor ze het goed en wel beseffen, worden ze zelf een beetje Hippoliet.

Hippoliet is een muzikale voorstelling over samen op ontdekking gaan, durven falen en blijven geloven in jezelf. Want iedereen is Hippoliet als je het bijzondere in het gewone ziet.

Multi-instrumentalisten en theatermakers Lies Vandeburie en Anneleen Sels maken muzikale voorstellingen voor kleine avonturiers. 

Van en met: Lies Vandeburie en Anneleen Sels
Spelcoaching: Geert Vermeulen (De Nieuwe Snaar)
Scenografie: Lies Vandeburie i.s.m. Stef Depover
Sounddesign: Tijs Bonner

Productie: Cie Selderie, in coproductie met WALPURGIS | de FENIKS, i.s.m. Bibliotheek Permeke en de Theatergarage, met steun van de stad Antwerpen

 

www.cieselderie.be en www.walpurgis.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X