november, 2020

16nov11:0012:00Uitverkocht!Schoolvoorstelling Ans en Wilma verdwaald - Alice Reijs en Ariane van Vliet GEANNULEERD DOOR COVID19Doelpubliek:Voor scholenType:Schoolvoorstelling

Tijd

(Maandag) 11:00 - 12:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Theatrale wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang van het bos raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat.

Hoe stoer is Wilma eigenlijk als het donker wordt? Want wat ruist daar door het struikgewas? Kan de bange Ans wel slapen in een donker bos? En hebben de dames wel genoeg boterhammen met pindakaas voor onderweg? Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur?

In de voorstelling komen problematieken zoals jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes.

Twee seizoenen geleden speelden Ans en Wilma Concerttantes in de Theatergarage. Vorig jaar vertelden ze hun verhaal aan super enthousiaste kinderen. En dat doen ze nu opnieuw!

Tekst en spel: Alice Reijs en Ariane van Vliet

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X