december, 2018

02dec19:3020:45Puzzel Mij (Collectief Ablatief)Type:Kijken en luisteren,TheaterLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zondag) 19:30 - 20:45

Details van het evenement

Hij praat bedachtzaam over zijn dagen, met woorden waar hij lang op zuigt en die dan vies lijken te smaken. Tegelijk duwt hij tussen twee universa. Thuis en ‘t gesticht. Vrienden en Gekken. De Beschaving en De Rand. Het liefst blijf hij hangen in De Beschaving. De Rand, zegt hij, is niets voor hem. Hij hoort er niet. Niet hij. Ik hoor tussen zijn woorden dat er veel speelt waar ik geen vat op heb. Ik vraag me af wie hij is. Weet soms niet meer wie ik ben. Al helemaal niet wie ik kan zijn. Maar we zijn hier nu, hij en ik. Hij is op mijn pad verschenen. We hebben allicht iets met elkaar uit te zoeken.

Er is Fleur. Tinder. Tijs. Een man in therapie en een vrouw in twijfel. Er is Fleurs vader, met zijn apotheek. Fleurs oma, met haar planten. En er zijn veel vragen.
Hoe blijf je rechtstaan in een kromgetrokken wereld?
Kan liefde wonden helen, of enkel pijn verdoven?
Is wetenschap verzoenbaar met spiritualiteit?
En vooral: heeft alles altijd zin?

Bovenstaande vragen vormden het vertrekpunt voor PUZZEL MIJ, een creatie van Collectief Ablatief die tot stand kwam op vraag van het cultuurfestival MoMeNT in Tongeren. Dit door waarheid geïnspireerde muziektheater is de tweede productie van schrijfster Ine Verhaert en songwriter Sebastiaan Simoens. Voor deze voorstelling werden ze gecoacht door Peter De Graef.

Tekst: Ine Verhaert
Live muziek: Sebastiaan Simoens
Coaching: Peter De Graef

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X