april, 2021

18apr11:0012:00Familievoorstelling Johan de Kort en Geert Beullens - Pietje Puk en de Pakjesdief GEANNULEERD OMWILLE VAN CORONADoelpubliek:Voor iedereenType:Familievoorstelling,Kijken en luisterenLeeftijd:3-5 jaar,6-8 jaar,9-11 jaar

Tijd

(Zondag) 11:00 - 12:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Wie kent er nog de verhalen van Pietje Puk, de vrolijke postbode uit Keteldorp? Veel volwassenen groeiden op met de avonturen van Pietje Puk, maar nu kunnen ook kinderen weer volop genieten van zijn dolle streken.

Zoals altijd maakt Pietje Puk zijn brieven en pakjes klaar om rond te brengen naar zijn vrienden uit Keteldorp. Maar dan verdwijnt er een gouden pakje uit het postkantoor.

Pietje Puk en de Pakjesdief is een voorstelling voor jonge kinderen waarin muzikant-verteller Johan de Kort en schrijver-acteur Geert Beullens een verhaal van een klein uurtje brengen, samengesteld uit de vele boekjes van Pietje Puk. Het resultaat is een vrolijke, spannende kindervoorstelling vol muziek, grappige dorpsfiguren, spannende achtervolgingen, een gekke papegaai en nog veel meer dingen die de kinderen en hun ouders een onvergetelijk bezoek aan het kleurrijke Keteldorp zullen bezorgen. 

Spel en muziek: Johan De Kort en Geert Beullens

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X