mei, 2019

02mei19:3020:45Peter Thyssen - Zoek de zeven foutenType:Kijken en luisteren,TheaterLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 20:45

Details van het evenement

Een jongen, een man vol ambitie, leeft zijn droom of probeert dat te doen. Zijn geestelijke vader geeft commentaar van aan de zijlijn. De ambitie ontdekt vreemde wegen en leidt ons naar vreemde plaatsen. De geestelijke, de vader weet en wist alles op voorhand maar hij laat zijn geesteskind ploeteren en vechten tegen alles wat is en wat altijd zal zijn. Door hem en met hem zie je misschien een glimp van jezelf.

De geestelijke vader : ‘Spiegels zetten ? Och, laat hem, hij weet waar hij mee bezig is! Denkt hij …’

Een theatrale monoloog waarin Peter Thyssen om te beginnen de voorkant van zijn tong laat zien, zoals het hoofdje zich meestal eerst toont bij een geboorte, om door zijn verhaal te eindigen aan de achterkant van zijn veel te grote schedel. En vooral, wat zich daarin afspeelt. Om mee te lachen, zonder uit te lachen.

Peter Thyssen is een rasverteller en acteur die gevoed wordt door de energie van het publiek. Zorg dus dat je dit niet mist, want je beleeft een uitzonderlijke avond. Peter is bekend van televisie (Zonen van Van As, Nachtwacht, Bowling Balls, Studio 100) en theater (Iedereen Beroemd, Froefroe ..)

Met: Peter Thyssen, verteller

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X