december, 2019

06dec19:3022:00Peter KluppelsSelecteer doelpubliek:Voor iedereenSelecteer type:Comedy,Kijken en luisterenSelecteer leeftijd:Volwassene

Time

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Event Details

Peter Kluppels komt uit Mechelen, maar woont in Borgerhout. Al jaren is hij een belangrijke speler in de Vlaamse comedy. Peter zit altijd strak in het pak, verder is hij in gelijke mate kaal, harig, innemend en afstandelijk. Zijn avondvullende show Argeloos uit 2013 werd beloond met drie sterren in de Morgen: één voor elke goede grap die in de voorstelling zat. Zijn laatste wapenfeit is een finaleplaats in HUMO’s comedy cup 2017 waarover de edactie het volgende te zeggen had:
“Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…”

Peter komt niet alleen naar De Theatergarage. Onno Lolkema zal de avond openen. Onno schopte het ook tot de finale van Humo’s Comedy Cup en verhuisde in 2017 van Amsterdam naar Antwerpen. Sinds hij comedy doet, moet hij vaak uitleggen dat Lolkema zijn echte naam is. De naam komt uit Friesland, daar heten ze allemaal zo.

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X