december, 2018

08dec19:3021:00Nigel Williams stand-up comedy - Hoe het gaatType:Comedy,Kijken en luisterenLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Details van het evenement

Voor al wie comedy graag een beetje “ruwer” heeft, is een avondje stand-up van Nigel Williams een voltreffer: veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie is een zekerheid.

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy.

Nigels comedy kan je omschrijven als sociale commentaar met een politieke saus erover, rough & amp, ready en niet altijd geschikt voor softies. Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties. Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische, niet verbloemde wijze. Zware thema’s vaak maar na al die jaren op de planken heeft hij genoeg flair om zijn observaties en commentaren te verpakken in een wervelende conference, zonder ze te zwaar te laten doorwegen.

Nigel Williams heeft inmiddels acht volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma’s.

De laatste jaren toert hij over heel Europa met stand-up shows in zijn moedertaal, het Engels. Hij is oprichter van de intussen legendarische Stand-Up Antwerp Comedy Cellar, waar hij maandelijks de gastheer is van Engelssprekende comedians van over de hele wereld.

https://nigelwilliams.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X