oktober, 2018

13okt19:3020:30Nele Goossens - Dag Janine en dag JoséType:Comedy,Kijken en luisterenLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 20:30

Details van het evenement

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor iéder bordje met daarop “Te koop!”, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa, maar wél eentje die nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

Ze werkt hard om de boel in te richten – naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan. Een totaal nieuw leven! Maar… durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José – zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: is de wereld daar wel klaar voor?

“Dag Janine en dag José” is Neles derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een nieuw bestaan, als het mag van hierboven.

Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair.

Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

,

,

www.nelegoossens.be

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X