mei, 2021

30mei15:0016:00Ligconcert Heli Jakobson nieuwe datumDoelpubliek:Voor iedereenType:Familievoorstelling,Kijken en luisterenLeeftijd:3-5 jaar,6-8 jaar,Jeugd,Kleuters,Lagere school

Time

(Zondag) 15:00 - 16:00

Location

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Event Details

Poëtische muziek onder de sterrenhemel

Je ligt op de grond en je kijkt naar een sterrenhemel.
Ondertussen speelt toppianiste Heli Jakobson voor jou live pianomuziek van Urmas Sisask, Wim Mertens en Ludovico Einaudi. Breng gerust een dekentje en een kussen mee. Doe gerust je ogen dicht en droom weg naar een land vol muziek.

Heli Jakobson is de drijvende kracht achter haar eigen pianostudio op de hoek van de Spillemansstraat en de Gitschotellei. In 2002 arriveerde de Estse Heli in België waar ze haar meestergraad piano en muziekpedagogie behaalde aan het Koninklijk Conservatorium. Daar ontdekte ze het belang van Estse muziek in haar concertrepertoire. Ze werkte samen met componist Wim Hendrickx, vocaliste Lutgart Van Ballaer en het Beethoven Academie Orkest. Na vele jaren klassieke piano was het voor haar ook heel verfrissend een pianoduo te vormen met jazzpianist Yves Robyns.

In 2010 opende ze haar eigen pianostudio. HeliStudio verenigt haar ambitie en passie. Ze geeft privéles, maar onderwijst ook kinderen in schoolverband én blijft zelf actief als concertpianiste.

Ticket Section Title

Price 5,009,00

Order Now

Organizer

De Theatergarage[email protected] Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X