maart, 2019

15mrt19:3021:00Konvoï (Lies Vandeburie) + support: ELEMYType:Muziek

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Details van het evenement

Konvoï is de stem van Lies Vandeburie.
Zij vertelt haar kleine en grote verhalen met haar songs. Met een melodie, een gevoel voor klank, ruimte en minimalisme laat ze jou haar warme universum horen. Soms klein en zacht, soms met heel wat soul.

Konvoï is ook Juno Kerstens (cello, zang), Jan D’Haene (trompet, keys) en Sam Vertommen (gitaar). Zij zorgen ervoor dat elk nummer de juiste bedding krijgt.

Het nummer ‘Slowness’ dat ze hebben ingezonden voor De Nieuwe Lichting, muziekwedstrijd van Studio Brussel, kan je hier beluisteren. 11 januari weten ze of ze geselecteerd zijn. Sommigen horen echo’s van Feist en Catpower in hun muziek, anderen zweren dat ze Portishead ontdekken. Zeker is dat Konvoï een ‘auditieve uitdaging vol belevenissen’ is (dixit Luminous Dash). Frontvrouw Lies Vandeburie zagen we vorig seizoen in de Theatergarage in de fel gesmaakte kindermuziekvoorstelling ‘Iets met ne fiets.’

Op vrijdag 15 maart 2019 om 19u30.
Voor het concert van Konvoï hoor je de engelenstemmen van ELEMY.
ELEMY is de bijnaam van Emily Van Overstraeten. Zij zingt en maakt muziek aan de piano of met een klein blaasorgeltje of soms ook met een lichtblauw glockenspiel. Over Indische loopeenden, Jane Eyre, oude jassen en andere dingen.
Samen met Cami Moonen (gitaar, zang,…), Lara Verbeeck (harp) en Benjamin Hermans (saxofoon, synthesizer) arrangeerde ze haar liedjes.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X