januari, 2022

13jan19:3021:00Uitverkocht!Jan Van Looveren - Loslaten (try-out)Doelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisterenLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Theater- en televisiemaker Jan Van Looveren is 50 jaar geworden.

Dat heeft hem alvast één inzicht gegeven. De komende 50 jaar wil hij stoppen met controle te laten heersen over zijn leven.

Maar heeft hij wel controle over zijn leven? Wil hij alleen maar vasthouden aan zekerheden omdat hij dat geleerd heeft? Is alles toeval of heeft hij zijn eigen toekomst wel degelijk in handen? Wat denken de mensen over hem, maar vooral: wat denkt Jan Van Looveren over zichzelf?

Loslaten is een humoristische voorstelling die Jan verplicht de dingen te benoemen waar hij mee worstelt. Herkenbare verhalen van en voor mensen (die met hetzelfde worstelen).
Jan Van Looveren raakte bij het grote publiek bekend als ‘de Joeri’ in Trigger Happy, maar is de laatste jaren vooral op één te zien in programma’s als Ja, Jan, Op weg met Jan, Voor hetzelfde geld en FactCheckers. Als acteur speelde hij (gast)rollen in series als Zonen van Van As, Aspe, Quiz me Quick maar ook in films (Zot Van A., Frits & Freddy) en verleent hij vaak zijn stem aan een animatiefiguur. Maar theater blijft zijn eerste liefde.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X