november, 2022

12nov19:3021:00Jade Mintjens - #Eindejaars 4 - Try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:Comedy

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Na ruim 130 voorstellingen en drie tv- en radioregistraties, legt Bert Gabriëls de kranten definitief opzij en geeft hij het stokje van zijn #Eindejaars door aan collega Jade Mintjens. De 23-jarige uit het Kempense Westmalle is één van de opkomende talenten van het moment en is de jongste vrouwelijke comedian in dit genre. 

Vijf jaar geleden kreeg ze van Adriaan van den Hoof de zilveren leeuw in het Eén-programma ‘Voor de leeuwen’. Jade was ook één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ en verzorgde ook al het voorprogramma van o.a. Bart Cannaerts en Xander de Rycke. Met deze laatste stond ze op de zomerbar van Rock Werchter. Door haar veelzijdigheid is ze sinds november 2021 ook een vast gezicht in De Ideale Wereld. 

In haar huidige comedybits is zo goed als altijd actualiteit te vinden. De stap naar een volledig actualiteitsgebonden voorstelling is dus niet zo groot. En ondanks de negatieve noten die doorgaans weerklinken in het journaal, gaat ze proberen om een luchtige, verfrissende en vernieuwende voorstelling te maken die toegankelijk is voor een breed publiek. De mensen mogen er dus zeker van zijn dat ze met een positief gevoel naar huis gaan! 

Productie: Pretpraters

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X