januari, 2022

28jan19:3021:00Hanafubuki - Hier praten de bomen met elkaarDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,TheaterLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Het gezelschap Hanafubuki dook in het leven van een kleine gemeenschap. Via interviews met de bewoners leggen ze het netwerk van een typisch Vlaams dorp bloot. De bomen vormen de achtergrond. Die slaan op hun beurt alles gade. Ze groeien terwijl de ene generatie de andere opvolgt.

Hier praten de bomen met elkaar is een voorstelling waarin er live beelden worden gemaakt terwijl u naar een podcast luistert. Naast een filmdoek staat een houten meubel dat dienst doet als een kleine filmstudio.
Drie spelers creëren ter plaatse een verhaal aan de hand van vertellingen van dorpsbewoners. De spelers tonen beelden, objecten en foto’s die het dorp reconstrueren en tot leven wekken.

Het geheel speelt met genres als documentaire, objecttheater en lecture performance.

Hanafubuki vzw is een multidisciplinair gezelschap dat projectmatig werkt met wisselende artiesten uit verschillende disciplines. Deze samenwerking dicteert de vorm en inhoud van wat Hanafubuki maakt. Dit leidt tot een grote verscheidenheid waarbij de nadruk ligt op het visuele karakter.

Een project van en met:
Sari Veroustraete
Xandry van den Besselaar
Joris de Froidmont
Hanne Holvoet
Samuel Baidoo

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X