november, 2019

29nov19:3022:00Guy Van Nueten - ContactSelecteer doelpubliek:Voor iedereenSelecteer type:Kijken en luisteren,MuziekSelecteer leeftijd:Volwassene

Time

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Event Details

De Wikipediapagina van muzikant Guy Van Nueten is vele malen boeiender dan gelijk welke autobiografie. De man is van alle markten thuis,hij heeft zich op die manier een muzikale carrière bijeen gespeeld waar menig rockster van staat te kijken. Want Van Nueten is altijd een zoeker geweest. Niet jarenlang op datzelfde nageltje blijven slaan, maar gaan van songschrijver bij The Sands (April and June, u weet wel) via arrangeur bij dEUS en andere Zita Swoons, tot het maken van muziek voor film en theater, naar het maken van soloplaten op piano. Na ‘Merg’ (2009) en ‘Pacman’ (2013) bracht hij net zijn derde solo-pianoplaat ‘Contact’ uit. En hij stond nog niet zo lang gelden op het Gent Jazz festival.

In De Theatergarage zit Guy achter een vleugelpiano en neemt hij je mee op een muzikale reis waarvan je weet waar die begint. Maar niet waar die eindigt. Topklasse als je het ons vraagt.

 

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X