februari, 2020

15feb15:0016:15Gruwelijke Rijmen (film 6+)Doelpubliek:Voor iedereenType:Film,Kijken en luisterenLeeftijd:6-8 jaar,Lagere school

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 16:15

Details van het evenement

Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

De verfilming van Roald Dahls Gruwelijke rijmen brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal voor alle leeftijden. Even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen.

De toon is afwisselend hilarisch, onheilspellend en spannend. De wolf, te horen als vertelstem, heeft alle kennis in pacht en overal een antwoord op. Een uitdagende film met een waaier aan boeiende invalshoeken.

Verbluffend mooi geanimeerd door animatiestudio Magic Light Pictures (BBC) die ook al De Gruffalo en Stap maar op mijn bezemsteel maakte. Winnaar van de volwassen juryprijs op het TIFF Kids International Film Festival 2017.

Kijk hier naar de trailer.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X