december, 2023

02dec19:3021:00Get up Stand up - A NEW GENERATION OF STAND-UP COMEDY - EDITIE 2023-2024 - Try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:Comedy

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Get Up Stand Up is terug! Na vijf geweldige edities met onder meer William Boeva, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, wordt het hoog tijd dat we een flinke portie vers talent naar boven scheppen. Wie wordt de nieuwe queen/king/x of comedy? Na een reeks workshops onder leiding van übercomedians zoals Michael Van Peel, Soe Nsuki en Thomas Smith spelen we met een reeks shows heel Antwerpen plat. Benieuwd naar al dat nieuw talent? Get your tickets! 

MC van de avond is niemand minder dan Jeron Dewulf!

Jeron Dewulf is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom ‘en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

Meer info: www.getupstandup.be

Tickets

Prijs €5,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totaal €5,00

101 ticket(s) over!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X