november, 2023

12nov15:0016:00Familievoorstelling Pong - Steven SoloDoelpubliek:Voor iedereenType:Familievoorstelling,Muziek,TheaterLeeftijd:6-9 jaar

Tijd

(Zondag) 15:00 - 16:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Interactieve en non-verbale muzikale voorstelling

Een onzichtbaar pingpongballetje neemt je mee op ontdekkingsreis en laat je kennismaken met verschillende percussie-instrumenten, zoals de xylofoon, bongo’s, het drumstel en elektronisch slagwerk.

Wanneer het balletje op een instrument botst, ontstaat er plots muziek: Animals (Martin Garrix), Popcorn (Gershon Kingsley), The Bongosong (Safri Duo), Ping Pong (Armin Van Buuren), Axel F (Crazy Frog) en meer. Een leuk en verbluffend percussiespektakel voor jong en oud!

Steven Ribus, als ‘Steven Solo’, is naast drummer en percussionist ook een krak in het enkelspel en laat je in zijn theatershow PONG op verbluffende wijze het avontuur beleven van een mysterieus pingpongballetje. Zet je schrap voor deze knotsgekke voorstelling: een theatraal, muzikaal en virtuoos percussiespektakel.

PONG, klinkt het niet, dan botst het!

PONG is een interactieve en non-verbale muzikale voorstelling waar alles duidelijk wordt aan de hand van spel, gebaren en mimiek, en dus beschikbaar in alle talen!

Concept en spel: Steven Ribu

Bekijk al de trailer van de voorstelling
www.stevensolo.be

Tickets

Prijs 6,0012,00

Bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X