november, 2021

19nov19:3021:00#Eindejaars 3 Try-out - Bert Gabriëls en sidekicks Johnny Trash en Jeroen VerdickDoelpubliek:Voor iedereenType:Comedy

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Wat 2021 brengt weten we nog niet, maar het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt klaar om voor de derde keer de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws te fileren, Tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten. Vermoedelijk zijn we dan ‘post-corona’, een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post.

Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z’n #Eindejaars. Zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle samenvattende uitzendingen op Radio 1 en de regionale zenders, en een druk bekeken integrale versie op Streamz. De 4-sterrenrecensies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er mede dankzij de bijdragen van ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels. Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de derde #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen, wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze voorstelling is goed voor je lachspieren. Dit is de perfecte afsluiter van het jaar, niet te missen!

“Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.” De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 1)
“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence.” De Morgen, 4 sterren (over #Eindejaars 1)
Een perfect geconstrueerde conference en de grappen zijn scherper dan ooit” De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 2)

Tekst & Spel: Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick
Productie: Gaya Scienza
Foto: Johannes Van de Voorde

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X