september, 2019

28sepHele dagEen Held - Lies Van Gasse, Anke Verschueren en Sien De Smet - boekpresentatie/theatervoorstellingDoelpubliek:Voor iedereenType:Kijken en luisteren,Lezing,MuziekLeeftijd:6-8 jaar,9-11 jaar,Jeugd,Volwassene

Tijd

Hele dag (Zaterdag)

Details van het evenement

Vroeger, toen ik nog heel klein was, stopte mijn vader mij in bad en vertelde hij mij minstens één keer per week over Gawein en de Groene Ridder .

In Een held wordt de eeuwenoude Camelot-legende van Gawein en de Groene Ridder herverteld. Gedwongen door het lot moet de jonge ridder Gawein plots een echte held worden. Op zijn tocht naar de Groene Kapel ontmoet hij de mysterieuze heer Bertilak en Vrouwe Aga. Van hen leert hij over vriendschap en vertrouwen.

Een held is rijkelijk geïllustreerd, eigenzinnig, eigentijds en stiekem ook een beetje grappig.
Een held is een ridderverhaal voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Een Held is een boek, maar ook een muzikale vertelvoorstelling met live tekeningen én een podcast. Voor ridders en jonkvrouwen van alle formaten.

Illustraties en tekst: Lies van Gasse
Vertelling en spel: Anke Verschueren
Muziek: Sien de Smet
Productie en verkoop: LNVT
Coproductie: De Theatergarage

Beleef hier alvast een voorproefje.

Lies Van Gasse is dichter, beeldend kunstenaar en leraar en heeft al een heleboel graphic poems op haar naam staan. Sien De Smet is muziektheatermaakster met een groot hart voor verwondering en diversiteit. Anke Verschueren wikt woorden en weegt op papier, op het podium en in podcasts.

Kom Een held ontdekken in alle vormen op zaterdag 28 september om 15 en 20 uur.  Met je ticket van 5 euro krijg je 5 euro korting op de aankoop van het boek én Uitgeverij Vrijdag trakteert je op een drankje.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X