april, 2019

23apr19:3021:00Cognac/Dior Sauvage (vzw PIRATEN!) gratis try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:TheaterLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:00

Details van het evenement

Cognac vertelt het verhaal van Nadya, een kleurige verschijning van een jaar of 26 die niet op haar mondje gevallen is. Haar leven hangt aaneen van impulsieve beslissingen die dan weer goed, dan weer minder goed uitdraaien. Maar deze keer neemt ze een beslissing die wel erg ingrijpende gevolgen heeft. Het nummer Marvin Gaye speelt op de achtergrond.

Paul Van Clooster, lievelingsparfum: Dior Sauvage, was ooit een jonge, veelbelovende en goed verdienende wonderboy in de zakenwereld. Nu is hij een aan lagerwal geraakte niemendal die te veel drinkt. Hij is eenzaam en vindt dat hem onrecht is aangedaan door iedereen, maar toch vooral door de rechtbank. Het nummer Lonely Blue Boy zorgt hier voor de muzikale omlijsting.

Cognac/Dior Sauvage is een muzikale dubbelvertelling. De twee vertellingen staan op zichzelf, maar zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Waarom dat zo is, ontvouwt zich gaandeweg.

Dahlia Pessemiers Benamar is een buurtbewoner en is bij het grote publiek bekend uit de telenovelle Emma of de politieserie De Ridder . Ze maakt echter vooral theatervoorstellingen, o.a. bij hetpaleis, Action Zoo Humaine, en onder haar eigen vzw Dunja. Ze geeft ook les en verbindt actief mensen met diverse achtergronden via workshops en lezingen.

Han Zinzen is journalist, auteur en muzikant. Zijn debuutroman Drijfzand verscheen in 2013. Hij is medeoprichter en voormalig hoofdredacteur van Stamp Media. Han is buurtbewoner.

De ploeg is momenteel aan het repeteren en willen graag dialogeren met hun publiek. Daarom geeft De Theatergarage je de kans om een gratis toonmoment bij te wonen van deze voorstelling. Reserveer je (gratis) tickets via deze pagina. Zo weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Tekst: Han Zinzen
Spel/Vertelling: Dahlia Pessemiers Benamar, Han Zinzen.
Live muziek: Walter Broes, Han Zinzen.
Zang: Walter Broes, Dahlia Pessemiers Benamar, Han Zinzen
Techniek en ondersteuning: Sibren Hanssens
Productie: PIRATEN! vzw

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X