februari, 2023

04feb19:3021:00Uitverkocht!Chor-Rus zingtDoelpubliek:Voor iedereenType:Koor

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Chor-Rus is een amateurkoor dat in 2008 ontstaan is op initiatief van enkele studenten en leerkrachten Russisch van LBC avondschool. De naam komt van het Russische woord Chor voor koor en Rus.

Chor-Rus is in de loop der jaren uitgebreid tot een heel diverse groep mensen met een gedeelde interesse voor de Russische muziek en een passie voor het samen zingen.

Ons repertorium bevat zowel eeuwenoude als recente liederen. We zingen vooral in het Russisch, maar ook in het Oekraïens en het Wit-Russisch, over thema’s als de weidse natuur, de ruwheid en schoonheid van het leven, tomeloze vreugde en verdriet, vriendschap en liefde.

We treden een paar keer per jaar op.

Chor-Rus wordt muzikaal in goede banen geleid door Isa Van AckerJonathan Dupont begeleidt ons op gitaar.

Sinds juni 2016 krijgen we muzikale versterking van Bernard Van Lent (accordeonist van Wannes Van de Velde) en Lief Verbeeck (viool).

De praktische organisatie wordt ter harte genomen door Greet Jacobs, leerkracht Russisch LBC. Voor meer informatie over Chor-Rus kan u haar contacteren: lajacobs@telenet.be  of 0479301089.

Chor-Rus heeft nog geen website maar is wel te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/groups/ChorRus. Op deze pagina vindt u het archief van de optredens die we achter de rug hebben met bijhorende foto’s, en u kan er het repertorium inkijken. Verder vindt u er ook enkele impressies van onze koorreis naar Foix (Zuid-Frankrijk) van juli 2016.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id=”21988″]

X