november, 2022

19nov19:3021:00Café Cantante - Flamenco - Jorinde en vriendenDoelpubliek:Voor iedereenType:Dans,Doen,Workshop

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

Flamenco. Tientallen theorieën zijn er omtrent de oorsprong van de naam, niemand weet het zeker. Wat we wel kennen is de passie, de overgave, de ontroering, de vrouwelijkheid, het melancholische, het hartverscheurende, het passionele, het trotse.
De Theatergarage is trots een echte ‘Café Cantante’ van eigen bodem te kunnen brengen. Een tableau vivant van zangers, dansers, gitaristen en palmeros, een georganiseerde improvisatie, een explosie van emotie. Zeer bijzonder en niet vaak gehoord: ook een vleugelpiano doet mee.
Jorinde Cielen nodigt bevriende artiesten uit om samen met u échte Flamenco te beleven. Bereid u voor, niet op een gepolijste attractie, maar op de meest pure vorm waar de Flamenco voor bedoeld is: een groep mensen dicht bij elkaar, met dansers die niet meer kunnen blijven zitten, gitaristen die schijnbaar achteloos met snaren toveren, onweerstaanbare ritmes en liederen, récht uit het hart.
Speciaal voor onze bezoekers organiseert de Theatergarage een introductie in de wereld van de Flamencomuziek. We starten met een kleine workshop waar je alles leert over de termen, gebaren, dansbewegingen, muziek. Tijdens deze mini-opleiding serveren we verse overheerlijke verse tapas. Om 19.30 uur start dan het optreden met een keur aan topmuzikanten, waar je alles wat je geleerd hebt in de praktijk kan zien tot leven komen.
Een gegarandeerd legendarische avond, première voor België.
Praktisch: 
Introductie/workshop: 17-18 uur | 5 euro
Start Café Cantante: 19.30 uur | 12 euro

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id=”21988″]

X