oktober, 2019

26okt19:3021:30Bert Gabriëls Try-outDoelpubliek:Voor iedereenType:Comedy,Kijken en luisterenLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:30

Details van het evenement

Bert Gabriëls Eindejaarsconference

Het stond al lang op zijn verlanglijstje.
Het is een belangrijke traditie geworden.
Bert Gabriëls maakt dus een jaaroverzicht van 2019.
Met een overzicht van politiek en economie in binnen- en buitenland, de staat van het klimaat, het dagelijks leven in de cybermaatschappij, de perikelen van de hedendaagse papa en elke hype die 2019 ons te bieden heeft.

De Morgen:
“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.”
Over PECH in De Standaard:
‘Voorlopig de beste Comedy Show van het seizoen!’
Over Druk, druk, druk in De Standaard:
“Gabriëls’ grappen behoren tot de beste die we de voorbije jaren gehoord hebben. (…) Zijn timing is perfect: in korte monologen bouwt hij de spanning op, hij laat op het juiste moment een stilte vallen en haalt dan krachtig uit met keiharde clous.”

Bert Gabriëls studeerde rechten en antropologie, was actief bij Amnesty International en Oxfam Wereldwinkel en werkte voor Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en het Vlaams Minderhedencentrum. Bert was ook voogd voor een tiental niet begeleide minderjarige vreemdelingen. Naast rechten studeerde hij ook regie aan de Toneelacademie van Maastricht. Hij schreef, regisseerde en speelde voor meerdere toneelgroepen in Vlaanderen en Nederland en werkt mee aan films als Le Bal Masqué, Hop en Todeloo.

In februari 2004 begon Bert met comedy. Twee jaar later had hij al een mooi palmares bij elkaar gespeeld en was hij finalist of winnaar van verschillende comedyprijzen. Als comedian was hij te zien in De Bovenste Plank (één), In de Ban van Urbanus (één), Comedy Casino (Canvas), Zonde van de Zendtijd (Canvas) en Advocaat van de Duivel (2BE). Bert doorkruiste heel Vlaanderen met zijn avondvullende voorstellingen Gestorven Onzin, PECH en Druk Druk Druk. Ook in Nederland kende hij succes met Zonde van Uw Avond.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X