april, 2022

21apr19:3021:00Belgische Improvisatie Liga (belofteploeg) Improvisatietheater 1Doelpubliek:Voor iedereenType:Improvisatie

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Locatie

De Theatergarage

Bouwhandelstraat 72, B2140 Antwerpen

Details van het evenement

De Belgische Improvisatie Liga (BIL) is het oudste en grootste improvisatiegezel[schap van Vlaanderen. De BIL staat bekend om haar improvisatietheater-matchen in ijshockey-stijl, compleet met sportshirts en scheidsrechters. Tijdens een show van de BIL wordt alles volledig geïmproviseerd. We gaan aan de slag met suggesties uit het publiek: locaties, beroepen, etc. Los van deze groots opgezette spektakels, zet de BIL ook graag haar belofteploeg in om meer kleinschalige, gezellige shows te spelen.

Op 21 april spelen we een absolute publieksfavoriet: een avondje musical impro! Onze spelers gaan ter plekke een musical bij elkaar improviseren, op basis van suggesties uit het publiek en begeleid door een pianist. Bereid je voor op een avond vol muziek en grappen!

Ook op 16 juni. Dan spelen we onze gepatenteerde improvisatiematch, waarbij twee ploegen tegen elkaar op improviseren. Een match is snel, grappig, en er komen heel veel improvisatiegenres aan bod. Denk bijvoorbeeld aan een sprookje, een scène op rijm of een scène in de stijl van Shakespeare.

 

Meer info op www.bil.be

Tickets: 8 euro, te bestellen op www.bil.be

Organisator

De Theatergarageinfo@theatergarage.be Bouwhandelstraat 72, B2140 Borgerhout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X