februari, 2020

08feb15:0016:00Ans en Wilma Verdwaald - Alice Reijs en Ariane van VlietSelecteer doelpubliek:Voor iedereenSelecteer type:Familievoorstelling,Kijken en luisterenSelecteer leeftijd:6-8 jaar,9-11 jaar,Jeugd,Lagere school

Time

(Zaterdag) 15:00 - 16:00

Event Details

Theatrale wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma.
Tijdens hun zoektocht naar de uitgang van het bos raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat.

Hoe stoer is Wilma eigenlijk als het donker wordt? Want wat ruist daar door het struikgewas? Kan de bange Ans wel slapen in een donker bos? En hebben de dames wel genoeg boterhammen met pindakaas voor onderweg? Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur?

In de voorstelling komen problematieken zoals jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes.

Vorig seizoen speelden Ans en Wilma Concerttantes in de Theatergarage. Deze keer komen Ans en Wilma zonder extra muzikanten met hun caravan langs en vertellen ze hun verhaal met bekende en nieuwe liedjes.

www.toespijs.be

 

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X