november, 2019

16nov19:3022:00Amelie AelbrechtDoelpubliek:Voor iedereenType:Comedy,Kijken en luisterenLeeftijd:Volwassene

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 22:00

Details van het evenement

Over het leven van de 25-jarige Amelie Aelbrecht kunnen we kort zijn: er is niets noemenswaardig over te vertellen. Tot voor kort was ze een ongemotiveerde postbode en ze heeft maar twee interesses: Duvel – het bier – en haar hond. Een quarterlife-crisis zal haar niet overkomen, wegens te vermoeiend. Het liefst wil ze namelijk job waarvoor je weinig moet doen en altijd kan uitslapen. Dus doet ze comedy.
Eind 2017 stapte Amelie voor het eerst op het podium tijdens een open mic in het Antwerpse café The Joker. Sindsdien wekt ze met haar desinteresse in de dingen des levens de interesse van haar publiek. Haar stijl is onvervalste stand-up met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering. Amelie is nog geen jaar bezig, maar won in december 2018 wel meteen de Humo’s Comedy Cup 2018. Eerder werd ze ook finalist van de Radio 2 Humorklas, won ze de juryprijs op de Commeere Comedy Cup en was ze finalist van de Utrechtse Comedy Talent Award.
Guy Mortier, hoofd van de jury van HCC: “Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht.”
VRT NWS: “Een 25-jarige postbode uit Dendermonde die barst van talent. Présence op het podium, gortdroog, geen franjes, to the point, een mitraillettevuur aan grappen.”
Urbanus: “Ik volg Amelie al een tijdje, en ze maakt moppen waar ik jaloers op ben. Vooral als het over politieke correctheid gaat.”

In de Theatergarage brengt Amelie nog twee andere vrouwelijke stand-uppers mee.
Roosje Pertz is ambtenaar en stand-upcomedian. Ze zegt luidop wat u stilletjes denkt. Ze maakt mopjes over taal, eten en andere fenomenen uit de middenklasse. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Een twist in uw hoofd, dat mag u verwachten van deze dertiger. Ook te beluisteren op de podcast Dertigerspraat.
Jade Mintjens is met haar 19 jaar de jongste comedienne van Vlaanderen. Ze ontdekte haar talenten in de kunsthumaniora en studeert momenteel filosofie en taal- en letterkunde. Ze stond reeds op de planken bij het Leuvens productiehuis fABULEUS en viel op als Eva in de Ketnetserie Ghost Rockers. Haar comedydebuut maakte Jade op één in Voor de Leeuwen waar ze 8 weken lang schitterende als 1 van de 8 finalisten.

Tickets

Tickets zijn niet langer te koop voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X